Η QUARTESIAN ΚΑΙ Η ILIKOS DDS ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
 

Λεμεσός, Κύπρος, 28 Απριλίου 2020– Η Quartesian και η ILIKOS ανακοινώνουν από κοινού στρατηγική συνεργασία με σκοπό:
 

1) Τη θέσπιση και εκτέλεση μιας στρατηγικής επιχειρηματικής ανάπτυξης, θέτοντας τις κορυφαίες λύσεις διαχείρισης κλινικών δεδομένων, βιομετρικής και φαρμακοεπαγρύπνησης της Quartesian στη διάθεση των Ευρωπαϊκών εταιρειών.

2) Τη στήριξη των προσπαθειών της ILIKOS να καθιερώσει και να προωθήσει πλατφόρμες κλινικών ερευνών εντός της Κύπρου και της περιοχής Μέσης Ανατολής, Τουρκίας και Αφρικής.


Η Quartesian είναι ένας πολυεθνικός Οργανισμός Κλινικής Έρευνας (CRO) που δραστηριοποιείται στον κλάδο της βιοφαρμακευτικής και των ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Από την ίδρυσή της, το 2003, η Quartesian ανέπτυξε σχέσεις με περισσότερους από 200 πελάτες, συμπεριλαμβανομένων 5 από τις 20 κορυφαίες εταιρείες βιοεπιστημών και 4 από τους κορυφαίους 10 CRO παγκόσμια.
 

"Η επέκταση των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων στην Ευρώπη αποτελούσε στόχο της Quartesian από την ίδρυσή της, πριν από 17 έτη. Μια στρατηγική συνεργασία με την ILIKOS θα μας επιτρέψει να αναπτυχθούμε σημαντικά στην ευρωπαϊκή αγορά. Είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι που στηρίζουμε την ILIKOS στην προώθηση της κλινικής έρευνας στις περιοχές Μέσης Ανατολής, Τουρκίας και Αφρικής. Όλο αυτό είναι μέρος του σχεδίου μας να προσφέρουμε τις δικές μας οικονομικά αποδοτικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες κλινικών δεδομένων σε μια παγκόσμια αγορά και να συμβάλλουμε στην επέκταση της κλινικής έρευνας σε όλον τον κόσμο", δήλωσε ο, Benjamin Jackson, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Quartesian.

Η ILIKOS προσφέρει εξαιρετικά προσαρμόσιμες και εξατομικευμένες λύσεις ανάπτυξης φαρμάκων, από μεταγραφικές λύσεις έως και μελέτες Απόδειξης ορθότητας της ιδέας, σε εταιρείες βιοεπιστημών και CRO σε όλο τον κόσμο.
 

"Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με αυτήν την πολύπλευρη συνεργασία. Η Quartesian είναι ένας κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών με μακρά και επιτυχημένη πορεία και αξίες που είναι στενά εναρμονισμένες με τις δικές μας", δήλωσε ο,Ηλίας Σαγιάς, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της ILIKOS.
 

Στο πλαίσιο του αυξανόμενου κόστους ανάπτυξης φαρμάκων, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τις προκλήσεις του κλάδου και να εδραιώνουμε ουσιαστικές συνεργασίες που γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ των Χορηγών και των λύσεων που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες τους. Αυτό, φυσικά, με τον με τον πιο αποτελεσματικό και οικονομικά αποδοτικό τρόπο.
 

Ο κος Σαγιάς πρόσθεσε ότι "Αυτή η μοναδική συνεργασία αντιπροσωπεύει επίσης την επίσημη είσοδο της Quartesian στο δίκτυο πιστοποιημένων παρόχων μας και αποτελεί ορόσημο στις προσπάθειές μας να αναπτύξουμε πλατφόρμες κλινικής έρευνας και ευκαιρίες κλινικών μελετών στην Κύπρο και τις περιοχές της Μέσης Ανατολής, Τουρκίας και Αφρικής".
 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.quartesian.com ή www.goilikos.com

Σχετικά με την Quartesian

Η Quartesian ιδρύθηκε το 2003 με σκοπό την παροχή εξατομικευμένων και διορατικών δεδομένων σε οργανισμούς που διεξάγουν κλινικές μελέτες. Η σε βάθος τεχνογνωσία συνδυάζεται με την εμπειρία στον κλάδο για την παροχή υπηρεσιών κλινικών δεδομένων, γρήγορα, αποτελεσματικά και σε ανταγωνιστικές τιμές, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής σας ή τη φάση της μελέτης σας. Στην Quartesian, εξειδικευμένες ομάδες παροχής υπηρεσιών παρέχουν τεχνογνωσία, καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις για έργα σε όλο τον κόσμο. Η Quartesian έχει εδραιώσει μια άριστη φήμη και δεν έχει εκδώσει ποτέ εντολή αλλαγής λόγω σφάλματος στο εκτιμώμενο κόστος. Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα www.quartesian.com

Σχετικά με την ILIKOS Drug Development Solutions (ILIKOS)

Η ILIKOS παρέχει ευέλικτες, προσαρμόσιμες και εξαιρετικά εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε τεχνοβλαστούς (spin-off), νεοφυείς και αναδυόμενες εταιρείες βιοεπιστημών, βοηθώντας τες να εξελίξουν την κλινική ανάπτυξη των υποψήφιων φαρμάκων τους. Η ILIKOS είναι ο καρπός ενός οράματος για έναν νέο τρόπο παροχής λύσεων για την ανάπτυξη φαρμάκων: εξαιρετικά εξατομικευμένα, προσαρμόσιμα και με βιώσιμο κόστος. Στόχος της είναι να προάγει τα θετικά αποτελέσματα της ανάπτυξης φαρμάκων συνδέοντας εταιρείες βιοεπιστημών με τις λύσεις που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες τους, καθώς και να αναπτύσσει πλατφόρμες κλινικών ερευνών εντός της Κύπρου και των περιοχών της Μέσης Ανατολής, Τουρκίας και Αφρικής. Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα www.goilikos.com

Contacts:

Quartesian LLC

Stephen Boccardo

Ανώτερος Αντιπρόεδρος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Εμπορικής Στρατηγικής

609.454.3312 ext 113

stephen.boccardo@quartesian.com


or

ILIKOS Drug Development Solutions

Elias Sayias, BSc. CCRA

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος

esayias@goilikos.com